Over Orbis Vita

Over Jetse

Mijn naam is Jetse Simons. In 2014 heb ik de bachelor opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de HSZuyd in Heerlen.

Mijn honger naar kennis en vaardigheden is groot. Ik ben in aanraking gekomen met kPNI of voluit: klinische-psycho-neuro-immunologie. Tussen 2016 en 2018 heb ik in Gent de orthomoleculaire voedingsleer en orthomoleculaire gezondheidsleer afgerond volgens kPNI.

In 2023 heb ik mijn master in de Osteopathie behaald aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.).

Contact

Missie & Visie

Mijn missie

Het gelukkigst word ik van het stellen van een goede diagnose en het oplossen van de puzzel: waarom heeft deze persoon op dit moment deze klachten? Kortom, het aanpakken van de oorzaak van klachten. Mijn doel is altijd vitaliteit.

“Het symptoom is nooit het échte probleem”

Mijn visie

Aan de hand van het osteopathisch onderzoek worden bewegingsbeperkingen in het lichaam opgespoord en waar mogelijk zo snel mogelijk verholpen.

Met orthomoleculaire therapie is de eerste opgave: het immuunsysteem in kaart brengen en deze weer optimaal te laten functioneren.

Door middel van osteopathische technieken brengen we de verschillende lichaamssystemen weer in balans (denk hierbij aan structuren die met elkaar in verbinding staan zoals spieren, gewrichten, organen, doorbloeding systeem, zenuwstelsel en lymfestelsel).

Waarom Orbis Vita

Orbis Vita betekent letterlijk “the circle of life”. Vanuit mijn oogpunt staan niet alleen uw lichaamssystemen met elkaar in verbinding, maar staan we als mens ook in verbinding met de natuur.

Orthomoleculaire therapie staat voor de verbinding tussen uw eigen immuunsysteem en de geneeskracht van de natuur. Denk hierbij aan de genezende werking van voeding op uw lichaam of de rol van onze darmflora op ons brein en op ons immuunsysteem.

Osteopathie staat voor de optimalisering van al uw lichaamssystemen, wat bevorderlijk is voor het zelfhelend vermogen van uw lichaam bij welke klacht dan ook. Orbis Vita maakt een geheel van deze disciplines. We maken samen een persoonlijk behandelplan dat het beste past bij uw klachtenbeeld.

“Orbis Vita streeft ernaar U de controle over uw eigen gezondheid terug te geven.”