Workshop Vitaliteit

Orbis Vitaliteit voor uw bedrijf

Orbis Vita komt bij uw bedrijf langs om onze workshops uit te voeren op een innovatieve wijze. Ons professionele, jonge en dynamische team staat klaar om jullie bedrijf of team naar een gezonder niveau te tillen.

Teambuilding met een boost gezondheid. Dat is waar ‘Orbis Vitaliteit’ voor staat. Wat we aanbieden is een teamdag, waarbij alle onderdelen zijn gericht op het streven naar verbetering van gezondheid en leefstijl.

De workshops zijn gericht op vitaliteit, waarbij interactieve onderdelen worden ingezet en uitgevoerd. De workshops zijn dus ook uitermate geschikt als teamuitje of bedrijfsactiviteit.

Contact

Orbis Food

Voeding is een belangrijke pijler als het gaat om uw vitaliteit. Er zijn echter meerdere factoren die een belangrijke rol spelen om uw gezondheid te optimaliseren. Denk hierbij aan uw biologisch slaapritme, voldoende lichamelijke beweging en uw sociale omgeving. De effecten van deze elementen op uw lichaam en geest worden verhelderend uitgelegd in de masterclass.

Inhoud masterclass It’s all about energy:
– Stress en het brein
– Beweging en het brein
– Voeding en het brein

We delen niet alleen graag onze kennis met u, maar willen het u ook laten ervaren. Door middel van de kookworkshop kunt u de chefkok aan het werk zien om vervolgens zijn gezonde, eenvoudige en smakelijke gerechten te proeven. Elk gerecht levert gezondheid bevorderende voedingsstoffen. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan een leerzame, gezonde en leuke dag. De kans bestaat dat onze inzichten deel zullen blijven uitmaken van uw leven.

Orbis Move

We geloven in de kracht van de natuur. Daar hoort bewegen op een zo natuurlijk mogelijk manier uiteraard ook bij. We bieden daarom als extra optie een bootcamp van +/- 1 uur aan. De keuze om met deze personal trainer samen te werken is vanwege zijn visie op bewegen: in de buitenlucht en met je eigen lichaamsgewicht. Eigenlijk zoals we ons als homo sapiens door de hele evolutie hebben voort bewogen. ‘Let’s move!’

Er bestaat, geheel vrijblijvend, een mogelijkheid om aansluitend een afspraak in te plannen in de praktijk van Orbis Vita voor een persoonlijke body scan en persoonlijk advies.

Duur en prijs op aanvraag

Contact