Voedingsadvies

Voedingsadvies

Orthomoleculaire geneeskunde is een expertise op het gebied van gezonde voeding.

“Voeding als medicijn”

Om het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam en geest weer optimaal te laten functioneren, worden lifestyle adviezen in combinatie met voedingsadviezen (in al zijn vormen) en eventueel voedingssupplementen gegeven.

We kijken niet enkel naar de aard van de voeding maar ook naar voedings- en drinkfrequentie, het tijdstip van voeding innames, vastenperiodes en bewegingsmomenten in relatie tot uw voeding. De kans is groot dat de concepten, ook na de behandeling, deel zullen blijven uitmaken van uw leven.

Het symptoom is nooit de oorzaak. Met behulp van orthomoleculaire therapie geven we voedingsadviezen om de energie weer te laten stromen door uw lichaam zoals de evolutie het heeft bedoeld.

“It’s all about energy”

De verhoudingen van koolhydraten, eiwitten en vetten zijn hierbij erg belangrijk. Voeding is energie voor uw lichaam, we kunnen er op zijn minst voor zorgen dat u de juiste energie binnenkrijgt.

Dit geldt natuurlijk ook voor de verhoudingen van vitamines, mineralen en aminozuren. Het is van belang dat u hiervan voldoende binnenkrijgt voor een optimaal functionerende stofwisseling voor u lichaam en geest.

Als u twijfelt bij welke klachten een voedingsadvies kan helpen of heeft u een vraag over dit onderwerp neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Contact